Com donar resposta a les exigències professionals de la restauració?

El passat dijous 27 de maig l’observatori “Esmorzars CETT” va reunir a diversos agents socials per analitzar els factors que han de donar resposta a millorar la qualitat del sector de la restauració.

Davant les dificultats de la conjuntura actual, els assistents a la taula rodona van coincidir en que cal fer un esforç per a que empresaris i directius de la restauració prenguin consciència de la importància de la formació com a reclam de millors professionals qualificats i potenciar les seves capacitats de gestió.

Ponents
  • Sr. Pascual Bayarri, Cap de projectes CESB (veure video)
  • Sra. Rosa Huertas, Directora de formació del Gremi de Restauració de Barcelona (veure video)
  • Sr.Xavier Suñol, Director d'Operacions del Plà estratègic de Turisme de la Ciutat de Barcelona
    (veure video)
  • Sr. Vicenç Tarrats, Vicepresident CESB (veure video)
  • Sra. Maria Abellanet, Directora General del CETT (veure video)
  • Sra. Nan Ferreres, Directora Escola d'Hoteleria i Turisme CETT (veure video)
Moderador:
  • Humberto Salerno, periodista


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada