El passat dijous 27 de maig l’observatori “Esmorzars CETT” va reunir a diversos agents socials per analitzar els factors que han de donar resposta a millorar la qualitat del sector de la restauració.
Davant les dificultats de la conjuntura actual, els assistents a la taula rodona van coincidir en que cal fer un esforç per a que empresaris i directius de la restauració prenguin consciència de la importància de la formació com a reclam de millors professionals qualificats i potenciar les seves capacitats de gestió.
Ponents
- Sr. Pascual Bayarri, Cap de projectes CESB (veure video)
- Sra. Rosa Huertas, Directora de formació del Gremi de Restauració de Barcelona (veure video)
- Sr.Xavier Suñol, Director d'Operacions del Plà estratègic de Turisme de la Ciutat de Barcelona
(veure video) - Sr. Vicenç Tarrats, Vicepresident CESB (veure video)
- Sra. Maria Abellanet, Directora General del CETT (veure video)
- Sra. Nan Ferreres, Directora Escola d'Hoteleria i Turisme CETT (veure video)
- Humberto Salerno, periodista
| Opinió | Nota de premsa |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada